Laatst bijgewerkt: 04 januari 2020
Hits: 945

 

Optredens de afgelopen periode periode

 

christmasfair13 december Den Haag, Christmas fair
Lange Voorhout

De Royal Christmas Fair onderscheidt zich door de unieke lokatie langs het LangeVoorhout, het kwalitatieve aanbod van kerstproducten en de zeer sfeervolle, wintersehoreca. En dat met uitzicht op het Binnenhof!
Naast feestelijk verlichte kerststands is erveel ruimte voor kerstprogrammering; je kunt er koren beluisteren, er worden verhalenvoorgelezen, er is een kerstbingo, er zijn typische Kerstfiguren en de kerst-sing-a-long zorgtvoor een heerlijke atmosfeer waar liefhebbers van kerstliedjes bij moeten zijn! 
Kom gezellig met het gezin, vriendenof collegae warme chocomelk of gluhwein drinken aan het Lange Voorhout en,... luisteren naar Popcore all Sounds!

 

 

kerst 2015 Nwijk0915 december, Noordwijk
Kerkstraat

Kerstmarkt. in de Kerkstraat

De Kerkstraat winkeliers Vereniging organiseren op zondag 10 december voor de achtste keer de Kerstmarkt van Noordwijk. Ook dit jaar zullen we de straat en het overdekte winkelcentrum weer in kerstsfeer brengen met veel verschillende kramen, kerst-koren een kerstpartyband, entertainment in Dickens style en verschillende oude ambachten. De oude ambachten, volledig in Dickens style, staan verspreidt door de straat en in het Hof van Noordwijk. Bij deze ambachtslieden is het ook mogelijk om mee te kijken bij bijvoorbeeld het glasblazen of de pyrografie.


 

 

DSC 005321 december, Voorschoten
Voorstraat

Op 21 december stonden we in de middag op onze thuisbasis in het centrum van Voorschoten tegenover het Wapen van Voorschoten

 

 

 

 

 

 

korenbeurs 322 december, Leiden
Korenbeurs

Van zaterdag 16 november t/m zondag 5 januari vonden in Leiden de Winter Wonder Weken plaats. Leiden wordt tijdens die periode nog mooier, nog betoverender. De Winter Wonder Weken agenda staat boordevol boeiende activiteiten en tijdens de wintermaanden zijn de gezellige sfeer en het plezier verzekerd.

Na het succes van vorig jaar, zijn er ook dit jaar twee korenweekenden. Zo'n 30 verschillende koren brengen in de binnenstad van Leiden dat extra stukje kerstsfeer, zodat het nóg gezelliger wordt...
Natuurlijk was popcore all Sounds ook weer van de partij, wij stonden zondag 22 december op onze favoriete plek de korenbeurs.