Lid worden...?

Lijkt het je wel wat, zingen bij Popcore All Sounds? Het kan weer! Na de versoepelingen van 25 september repeteren we weer als vanouds! We zorgen voor een veilige omgeving, goede ventilatie, handgel, etc. Omdat ons honk ook over een bar beschikt, (horeca dus) moeten we ons ook aan die eenvoudige regels houden. We checken eenmalig je QR code of testbewijs en daar blijft het bij. Je bent dus weer van harte welkom!

Kom een keer sfeer proeven op vrijdagavond wanneer we aan het repeteren zijn.
Je hoeft niet te vrezen voor een “spannende auditie”, kom gewoon langs en luister/kijk of je je thuis voelt en al voorzichtig mee wilt zingen. Als nieuw lid kom je bij een ervaren koorlid te staan, die je wegwijs maakt binnen de stemgroep en het koor. Dit koormaatje helpt je ook bij het onder de knie krijgen hoe de stem van de stemgroep gezongen wordt.  Je hoeft geen notenschrift te kunnen lezen, de melodielijnen van de verschillende partijen staan op onze website, daar kan je thuis mee oefenen. Na een paar avonden kijken we samen bij welke stemgroep (van sopranen tot bassen) je stem het beste aansluiting vindt. We gaan er natuurlijk wel van uit dat je een beetje kunt zingen!

Er zijn er in principe geen leeftijdbeperkingen, iedereen kan lid worden. Maar,..... je moet er wel rekening mee houden dat we een popkoor zijn...! Bij optredens dragen we geen speciale koorkleding, we maken wel afspraken over de gewenste uitstraling.

Lid worden is overigens geen volstrekt vrijblijvende kwestie. We verwachten wel dat je bij (vrijwel alle) repetities aanwezig bent en ook bij optredens rekenen we op je komst. Natuurlijk wordt er serieus geoefend maar gezelligheid is de verbindende factor in het koor. Tijdens de repetitieavonden wordt in het eerste deel flink gewerkt aan nieuwe liedjes of het repeteren van bestaand repertoire. Na de pauze wordt wat vrijer gezongen.

Als om half elf de boeken dicht gaan, staat er in de bar een drankje klaar waar we met elkaar nog gezellig kletsen, zingen of wat dansen.

Popcore all Sounds is een koor dat ambitie heeft maar ook plaats voor ontspanning heeft. Naast het zingen met elkaar kent het koor ook vele andere activiteiten. Zo is er elk jaar een verrassende fietstocht, een muziekquiz, een bowlingmiddag en om het jaar een weekend uit op de prachtigste locaties. Het seizoen eindigt altijd met een feestelijke afsluitavond waarbij de feestcommissie alles uit de kast haalt. 


 

 

Laatst bijgewerkt: 13 oktober 2021
Hits: 1962