Afdrukken
Laatst bijgewerkt: 06 december 2019
Hits: 1224

DE meest gestelde vragen.....

Heeft Popcore all Sounds een leeftijdsgrens?.
Nee, Er zijn er in principe geen leeftijdbeperkingen, iedereen kan lid worden.. Maar,...... we zijn een popkoor, die uitstraling willen we hebben en houden! We proberen de gemiddelde leeftijd niet te hoog te laten worden.
Moet ik voorzingen?.
Nee hoor, daar doen we niet aan. Je moet wel een beetje kunnen zingen... Na een korte periode kijken we samen of je in de juiste zanggroep zit.
Moet je noten kunnen lezen?
Nee, dat hoeft niet. Van een aantal nummers is wel bladmuziek beschikbaar, handig voor de leden die wel (een beetje) muziek kunnen lezen.
Hoe hoog is de contributie?
Voor de kosten hoef je het niet te laten, Popcore All Sounds probeert de contributie zo laag mogelijk te houden om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven om lid te worden. De jaarlijkse  contributie bedraagt  €168. Partners van leden krijgen een korting van 25%.
Dragen jullie koorkleding?
We dragen we geen speciale koorkleding, er zijn wel afspraken over de gewenste uitstraling. Bij optredens willen we wel graag door middel van het dragen van één kleur eenheid uitstralen. We verwachten dat  je dan  iets blauws aan hebt (een blauw accent mag ook), met kerst is rood de koorkleur.
OK, ik kom een keer kijken. Hoe leg ik contact?
Het makkelijkste is even een mailtje te sturen. We maken een afspraak, vangen je bij de deur op. We begeleiden je en maken je wegwijs.