De meest gestelde vragen


De meest gestelde vragen, vaak bekend onder de titel: FAQ, Frequently Asked Questions, een lijst met vaak gestelde vragen plus de antwoorden daarop.


Op deze pagina een verzameling van de meest gestelde vragen (en natuurlijk de antwoorden..) over ons koor. Klik op de vraag en bekijk het antwoord.

Heb je een vraag maar staat die niet in de lijst of is het antwoord onvoldoende? Schroom dan niet om even contact met ons op te nemen via de knop "contact", je krijgt dan snel de informatie via de mail.

 

Moet je noten kunnen lezen om lid te kunnen worden van het koor?

Nee, we gebruiken geen notenschrift je hoeft geen noten te kunnen lezen. 

Moet ik voorzingen als ik lid wil worden?

Nee, voorzingen doen we niet aan. Maar je moet natuurlijk wel een beetje kunnen zingen! Als het niet lukt gaan we na een paar weken wel het gesprek met je aan. En als het echt niet gaat dan is het misschien beter om naar een andere hobby om te kijken.... 

Heeft Popcore @ll Sounds een leeftijdgrens?

Nee, we hanteren geen leeftijdgrenzen. Maar,.... denk er wel aan, P@S is een popkoor, die uitstraling willen we ook graag hebben en houden. We proberen de gemiddelde leeftijd van het koor niet al te hoog te laten worden.

Gebruiken jullie koorkleding?

Nee, we schrijven op dit moment geen uniforme outfit voor. Bij optredens willen we wel graag door middel van het dragen van één kleur eenheid uitstralen. Bij optredens verwachten we dat je iets blauws aan hebt (een blauw accent mag ook), met kerst is rood de koorkleur.

Wanneer repeteren jullie?

We repeteren op vrijdagavond van 20.15 uur tot  22.30 uur.  Na afloop van de repetities kan je, als je dat wilt, nog even blijven napraten onder het genot van een drankje. Soms wordt de piano de bar ruimte in gereden en begint het feest gewoon weer opnieuw.

Waar repeteren jullie?

We repeteren in het gebouw van muziekvereniging Laurentius aan de Anthoni van Leeuwenhoekkade 37 in Voorschoten, dat is vlak naast de ijsbaan. 

Hoe hoog is de contributie?

De jaarlijkse  contributie bedraagt  €156. Partners van leden krijgen een korting van 25%. We sturen geen acceptgiro's maar verwachten dat ieder zijn contributie zelf tijdig over maakt. Dat mag in één keer (januari) of in twee termijnen (januari en juli)

Hoe kom ik er achter wanneer en waar jullie te zien en te horen zijn?

Op de home page vind je links onder een overzichtje van onze optredens. 

Ik organiseer een evenement, kunnen jullie daar optreden?

Ja dat kan, we doen het graag! We treden zo'n acht tot tien keer per jaar op. Wij zijn flexibel te boeken, in overleg is alles mogelijk. Kijk voor meer info op de pagina "boekingen" en neem, vrijblijvend eens contact met ons op om te overleggen wat de wensen zijn en welke bijdrage ons popkoor aan uw evenement zou kunnen leveren.