Lid worden...?


3_okt_2014_middag-3506-C.jpg

Lijkt het je wel wat, zingen bij Popcore All Sounds? Je bent van harte welkom. Kom een keer sfeer proeven op vrijdagavond wanneer we aan het repeteren zijn. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Je hoeft niet te vrezen voor een “spannende auditie”, kom gewoon langs en luister/kijk of je je thuis voelt en al voorzichtig mee wilt zingen. Na een paar avonden weet je ook bij welke stemgroep (van sopranen tot bassen) je stem het beste aansluiting vind. We doen niet aan stemmentesten of zo, je hoeft niet voor te zingen en je hoeft geen notenschrift te kunnen lezen. We gaan er natuurlijk wel van uit dat je een beetje kunt zingen! Er zijn er in principe geen leeftijdbeperkingen, iedereen kan lid worden. Maar,..... je moet er wel rekening mee houden dat we een popkoor zijn...!

Bij optredens dragen we geen speciale koorkleding, we maken wel wat afspraken over de gewenste uitstraling. Lid worden is overigens geen volstrekt vrijblijvende kwestie. We verwachten wel dat je regelmatig op de repetities komt en ook bij optredens rekenen we op je komst.

Natuurlijk wordt er serieus geoefend maar gezelligheid is de verbindende factor in het koor. Tijdens de repetitieavonden wordt in het eerste deel flink gewerkt aan nieuwe liedjes. Na de pauze wordt wat vrijer gezongen. Als om half elf de boeken dicht gaan, staat er in de bar een drankje klaar waar we met elkaar nog gezellig kletsen, zingen of wat dansen. Kortom, het is een koor dat ambitie heeft maar ook plaats voor ontspanning heeft.

Naast het zingen met elkaar kent het koor ook vele andere activiteiten. Zo is er elk jaar een verrassende fietstocht, een muziekquiz, een bowlingmiddag en om het jaar een weekend uit op de prachtigste locaties. Het seizoen eindigt altijd met een feestelijke afsluitavond waarbij de feestcommissie alles uit de kast haalt.

Voor de kosten hoef je het niet te laten, Popcore All Sounds probeert de contributie zo laag mogelijk te houden om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven om lid te worden. De jaarlijkse  contributie bedraagt  €156. Partners van leden krijgen een korting van 25%. 

Ben je nieuwsgierig geworden, je schroom overwonnen, kom dan gerust langs.
Laat even weten dat je komt zodat een van de leden je bij de deur op kan vangen en je rond kan leiden. We repeteren op vrijdagavond van 20.15 uur tot  22.30 uur in het gebouw van muziekvereniging Laurentius aan de Anthoni van Leeuwenhoekkade 37 in Voorschoten, dat is vlak naast de ijsbaan.