P@S op uw feestje....


Organiseert u een braderie, een festival, een buurtfeest of een evenement in een winkelcentrum? Wilt u uw bedrijf eens op een hele bijzondere manier onder de aandacht brengen? 

Popcore All Sounds zal met haar muzikale bijdrage de pret zeker verhogen. 

Wat ons koor uniek maakt is onze eigen "sound" voortgebracht door ruim honderd leden verdeeld over zeven stemgroepen en ondersteund door in eigen beheer gemaakte muziekbanden die helemaal gericht zijn op de zanggroepen van ons koor. En natuurlijk het enthousiasme van de koorleden dat meer dan eens overslaat op het hoog geëerde publiek. We werken met professionele geluids apparatuur zodat wij het geluid onder alle omstandigheden goed kunnen regelen.

We treden zo'n acht tot tien keer per jaar op. De afgelopen jaren hebben we in de zomer o.a. opgetreden tijdens de Lakenfeesten in Leiden, het muziek weekend van Voorschoten, het Noordzeezomerfestival in Katwijk, in de muziektent van het Leidse Hout en het zomerfestival van Voorburg.
Rond de kerst waren we o.a. te vinden op de kerstmarkt in Arnhem en Leiden, de Luifelbaan en het  LUMC ziekenhuis te Leiden, het kerstdorp Noordwijk, tijdens de 3-oktoberfeesten in Leiden en in het winkelcentrum Leidsenhage.

Wij zijn flexibel te boeken: 1 uur, 2 x een half uur, 2 x drie kwartier, in overleg is alles mogelijk. We hebben niet veel nodig. Een ruimte van 15 x 4 meter om onze 100 koorleden met microfoons op te stellen is voldoende. We nemen alle apparatuur zelf mee, aan een gewoon stopcontact hebben we voldoende. We stellen het wel op prijs als er voor onze koorleden een consumptie mogelijk is in de pauze, een toilet in de buurt is ook heel handig. En, voor de kosten hoeft u het beslist niet te laten, daar komen we altijd uit!

Lijkt het wat of wilt u meer informatie? Neem, vrijblijvend eens via de contactpagina contact met ons op om te overleggen wat de wensen zijn en welke bijdrage ons popkoor aan uw evenement zou kunnen leveren.